Click to visit English version
Inloggen

Reparaties/graveren

 • Home
 • Reparaties/graveren
 • WaarborgHolland beschikt over een modern reparatie atelier en heeft vakkundige goud- en zilversmeden in dienst. In ons atelier wordt gebruik gemaakt van solderen, puck-lassen, stuiken & oprekken van ringen, het zetten van edelstenen, polijsten en rodineren.

  WaarborgHolland dient onafhankelijk van de branche en conform de richtlijnen uit de NEN-EN ISO17020 haar inspectie- en servicewerkzaamheden te blijven uitvoeren en daarom voegen wij niets aan het object toe (bijvoorbeeld een schakeltje of chaton) zonder dat eerst (aantoonbaar) is vastgesteld dat er nog steeds aan de eisen voor wat betreft het gehalte aan edelmetaal wordt voldaan.

  Tevens heeft u de mogelijkheid van graveren middels een computer gestuurde graveermachine of een laser. Naast alle bestaande lettertypes zijn ook handgeschreven teksten, logo’s, vingerafdrukken en/ of andere afbeeldingen mogelijk via de graveermachine of via de laser. Ook kunnen teksten rondom — binnen in een ring — worden aangebracht.
  Met onze lasers kunnen we ook, in een hoge resolutie, lasersnijden tot een dikte van ca. 0,6 mm. Vraag hiervoor gerust naar onze voorwaarden of zie de tarieven voor ondernemers in Mijn Account.

  Alle reparaties en graveringen worden vakkundig, snel en in-huis uitgevoerd. WaarborgHolland is en blijft daarmee uw “one-stop shop” voor keuring, gravering en (herstel)reparaties.

  Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag van 08.30 – 16.00.
  Wachters (max. 20 stuks) van 08.30 – 12.00.

  Lasergraveren

  Wilt u uw artikelen voorzien van lasergravering? Wij graveren ook allerlei afbeeldingen, logo’s, tekst of andere gegevens met behulp van geavanceerde laserapparatuur.

  Edelmetaalsmelterij

  Het betrouwbare adres voor het verwerken van uw waardevolle sloopgoud en -zilver: WaarborgHolland Edelmetaalsmelterij

  Contact

  WaarborgHolland B.V.
  Stationsplein 9a
  2801 AK Gouda

  0182 58 93 00
  info@waarborg.nl

  For English version: go to hallmarking.com
  Copyright © 2020 WaarborgHolland B.V.